JELENLEG AZ OLDAL SZERKESZTÉS ALATT ÁLL! MEGÉRTÉSETEKET KÖSZÖNÖM!

2014. július 2., szerda

Hope & Pearl Photo

A fénykép egy különös találkozás. Egy kattanás és egy pillanat találkozása. Mögötte mégis sokkal több van. Van benne valami sorsszerűség, kell hozzá két ember találkozása, valamiféle belső indíttatás, hogy megörökítődjön a perc töredéke.

Egy tavaszi napon a párommal sétáltam, amikor találkoztunk a volt osztálytársával. Ők jól elbeszélgettek, engem inkább a fiatalasszony kislányának sapija kötött le:



A rövid bemutatkozás és párbeszéd után, Klaudia megkérdezte, hogy lefotózhat-e bennünket. Örömmel igen-t mondtunk és pár nappal később megérkezett egy Facebook üzenetben ez:


Rövid időn belül követni kezdtem az oldalát (Hope & Pearl Photo by Klaudia Strancsik-M), majd nemrég hírt kaptam róla, hogy megnyílt a blogja:
Hope & Pearl Photo


Mindkettőt szívből ajánlom nézegetésre, olvasásra.
Szerintem nincs olyan ember, aki ne lapozgatná szívesen a fotóalbumot, melyben az emlékei vannak megörökítve. Az élményt csak fokozza, ha profi fotós készíti a képeket, különleges helyszíneken, érdekes kiegészítőkkel, sejtelmes fényekkel, trükkös szögekből, tökéletes utómunkával. Fontos kiemelni, hogy Klaudia az újszülött, baba és kismamafotózással foglalkozik elsősorban, de családi- és portréképeket is készített már.

Egy nő életében csodás időszak, amikor anyává válik. Majd legnagyobb boldogsága a kis csöppség, akinek életet adott. Szeretnénk őrizni magunkban ezeket a pillanatokat, de a gyermek gyorsan cseperedik, és azon kapjuk magunkat, hogy már totyog, már maga fedezi fel a világot, hogy nem lehetünk eléggé szemfülesek, amikor rájuk figyelünk. Ezeket a mosolyogtató, felettébb aranyos kópéságokat is örökké magunkban hordoznánk. Természetesen az édesapákról és a nagyobb testvérekről sem szabad megfeledkeznünk, hiszen ők ugyanúgy részesei egy új élet születésének.

Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, mindenképp nézzetek szét Klaudia oldalán! Akkor is kukkantsatok be hozzá, ha csak szép képeken pihentetnétek a szemeiteket!

Üdv, Honey*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése